PELAJARI PENGGUNAAN KANVAS MODEL PERNIAGAAN.

Dalam pengenalan kepada Kanvas Model Perniagaan, ebook ini memberikan pandangan ke dalam langkah-langkah yang digunakan untuk menguji kekukuhan idea bisnes yang bakal dan sedang kita gunakan, yang diperlukan untuk membina sesuatu perniagaan yang berjaya. Mulakan pembelajaran anda dengan memuat turun modul keseluruhan sekarang!

Kuasai Ilmu 9 Komponen Kanvas Model Perniagaan

"Kursus ini adalah untuk mana-mana usahawan yang ingin meningkatkan lagi perniagaan keuntungan mereka tanpa memerlukan modal yang banyak yang biasanya digunakan untuk pengiklanan tradisional untuk mendapatkan pelanggan.

Kursus ini juga bagus untuk mereka yang baru ingin mengembangkan idea perniagaan dan ingin tahu jika idea tersebut adalah tepat.

Ebook ini amat berguna bagi mereka yang mempuyai idea perniagaan asas dan tahu apakah produk atau perhidmatan yang ingin dijual dan sudah mempuyai perniagaan atau sudah mula menjual produk atau perhidmatan sama ada secara fisikal atau atas talian."

 

 

- JomBERNIAGA.Com

HASIL PEMBELAJARAN YANG ANDA AKAN DAPATI DARI EBOOK INI.

Pemahaman dalam kepentingan kanvas model perniagaan.
Ketahui 9 elemen penting untuk membina kanvas model perniagaan yang disusun secara sistematik.
Pengalaman pembelajaran praktikal dengan projek sebenar bersama contoh yang disertakan.

Apa kata mereka yang telah muat turun e-book ini?


"Saya menantikan ebook ini kerana ia sangat bermanafaat kepada say dalam mengkaji semula perniagaan saya secara keseluruhan."

- NURALI RAHMAN


"Banyak ilmu yang saya perolehi dan telah praktikkan dari ebook ini yng membantu meningkatkan produktiviti perniagaan saya."

- NURUL SYAFRIZA


"Terima kasih kerana membuat ebook ini, saya dapat pelbagai maafaat dari contoh dan panduan yang terkandung dalam kursus."

- SUHANA OMAR

KENAPA TUNGGU LAGI?

Dengan ebook ini usahawan boleh mencari penyelesaian yang betul dan mewujudkan model perniagaan yang sesuai. Kami sarankan agar anda tidak menunggu lebih lama untuk memilikinya, milikinya hari ini dengan hanya RM99 RM49!

© JomBERNIAGA.Com 2018. All Rights Reserved.