MAJUKAN PERNIAGAAN ANDA DENGAN
KANVAS MODEL PERNIAGAAN.

Perniagaan anda susah nak berkembang? Ingin tahu langkah menjadikan perniagaan anda maju dan berjaya? Pelajari pelbagai ilmu rahsia memulakan dan menjayakan perniagaan anda dengan menggunakan Kanvas Model Perniagaan.

EBOOK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MEMBERI VERSI BARU DIKEMASKINI SECARA PERCUMA SETIAP BULAN!

Innovasi baru dalam penghasilan versi terkini yang menambah baik ilmu dan pengetahuan baru setiap bulan dengan hanya satu ebook.

KETAHUI  CARA UNTUK GANDAKAN LAGI KEUNTUNGAN PERNIAGAN ANDA.

Dalam pengenalan kepada Kanvas Model Perniagaan, ebook ini memberikan pandangan ke dalam langkah-langkah yang digunakan untuk menguji kekukuhan idea bisnes yang bakal dan sedang kita gunakan, yang diperlukan untuk membina sesuatu perniagaan yang berjaya.

Ebook ini amat berguna bagi mereka yang mempuyai idea perniagaan asas dan tahu apakah produk atau perhidmatan yang ingin dijual dan sudah mempuyai perniagaan atau sudah mula menjual produk atau perhidmatan sama ada secara fisikal atau atas talian.Mulakan pembelajaran anda dengan memuat turun modul pertama : TAWARAN NILAI

INGIN DAPATI EBOOK PERTAMA ANDA?
MUAT TURUN EBOOK VERSI1.0 PERCUMA SEKARANG!

Dapatkan semua topik Modul 1 Versi 1.0 ini dalam bentuk ebook yang menawarkan peluang kepada usahawan untuk meningkatkan pengetahuan perniagaan dan mengatahui kaedah tertentu mengendali perniagaan meraka.

  • Topik 1.1 : 9 Komponen Kanvas Model Perniagaan
  • Topik 1.2 : Apa Itu Tawaran Nilai?
  • Topik 1.3 : Pola Asas Pelanggan (Customer Archetype)
  • Topik 1.4 : Interaksi Pengguna
  • Topik 1.5 : Tawaran Nilai – Produk & Perhidmatan
  • Topik 1.6 : Penawar Kesakitan ‘Pain Relievers’
  • Topik 1.7 : Penciptaan Keuntungan ‘Gain Creators’
  • Topik 1.8 : Tawaran Nilai & Produk Berdaya Maju Minima (MVP)
  • Topik 1.9 : Jenis & Matlamat Produk Berdaya Maju Minima (MVP)

SOALAN LAZIM.

Berapa kerap versi ebook ini akan dikemaskini?

Versi ebook Kanvas Model Perniagaan akan dikemaskini setiap bulan selama 1di 2 bulan. Setiap versi akan mengandungi nota-nota penting dan panduan berguna serta kandungan penting bagi menjayakan bisnes anda.

Berapakah kos bagi saya untuk memiliki sebuah kursus ebook?

Platform JomBERNIAGA membolehkan anda belajar dengan memeuat turun ebook percuma bagi topik-topik tertentu bagi anda pelajari sebelum anda memutuskan untuk membeli ebook penuh.

Apakah yang boleh saya perolehi selain dari kursus ebook?

Selain dari memperolehi ilmu yang berguna melalui kursus ebook, anda juga berpeluang untuk menerima kuiz khas bantuan tambahan kepada panduan Kanvas Model Perniagaan. Untuk mengetahui lebih lanjut menganai tips setiap komponen kanvas perniagaan, sila hantar permohonan ke order@jomberniaga.com

JANGAN KETINGGALLAN

Jayakan lagi perniagaan anda hari ini dengan memuat turun ebook percuma sekarang!